Kakšna darila za moške bom letos izbrala

Pred mano je pomemben izziv v mesecu septembru. Takrat namreč kar trije moški v moji družini praznujejo rojstni dan. To so moj oče, moj dragi in moj brat. In kot vedno, se tudi letos srečujem z vprašanjem kakšna so primerna darila za moške. V bistvu mi je za moške precej težje kupovati darila kot za ženske – na primer za prijateljice, sodelavke, mamo ali sestro. Zgleda, da moški vseeno nimajo tako predvidljivih želja oziroma meni te želje niso tako znane. Zato se moram za darila za moške vsako leto prav posebej potruditi. Že kar nekaj časa prej začnem razmišljati o tem, kaj bi jim kupila. Najslabše je, če se temu opravilu do zadnjega izogibam, saj potem vedno pristanem na nakupu kakšnega vrednostnega bona. Kar je, roko na srce, precej bedno darilo. Oziroma je resnično izhod v sili.

Kravata kot darilo za očeta, brata ali partnerja

Zato se letos že najmanj dva tedna prej pripravljam na nakup daril za moje moške. Prvi bo praznoval prav moj oče. V preteklih letih sem mu že kupila pižamo, usnjeno denarnico in pas, karto za letno kopališče, profesionalno kuharsko posodo in kaj podobnega. Letos razmišljam, da bi mu kupila kakšno pohodniško opremo. Smučarska oprema je namreč izven mojega cenovnega ranga, a ker je tudi navdušen pohodnik, bi se gotovo našlo kaj za njega na tem področju.

Naslednji praznuje brat. On je adrenalinski navdušenec, zato je bilo običajno za darilo kaj bolj adrenalinskega. A tudi tukaj se počasi že izčrpajo možnosti, saj ga ne mislim dvakrat poslati na skok s padalom ali bungee jumping. Letos sem razmišljala o nakupu smučarske karte zanj.

Izvirnost nekaj šteje

Potem pa je tu še moj dragi. Zanj sem se v 15 letih resnično potrudila z izvirnostjo in izbiro pri darilih. Letos pa mi je zmanjkalo idej. Vse kar ima rad, sem mu že kupila. Vse s čimer se ukvarja kot hobi, sem že izkoristila. Ne vem, mogoče kakšna knjiga, a nisem povsem prepričana, da bi mu bila všeč. Mogoče ga bom peljala na kakšno večerja. Oblačila in obutev ne pridejo v poštev, ker se mi ne zdijo izvirna. Darila za moške so resnično stvar, v katero je potrebno vložiti nekaj truda in razmišljanja.

Ste pred dilemo katera promocijska darila so trenutno najbolj popularna? Potem si preberite članek na to temo, tako da kliknete na povezavo.

Je lahko darilo za moškega tudi podvodna kamera? Če se rad potaplja, potem zagotovo! Preberite si več o tem v prispevku Podvodna kamera za nepozabna doživetja na dopustu.

V isti kategoriji:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

`