Promocijska in poslovna darila za vsakogar

V današnjem poslovnem svetu vsako podjetje išče načine pohitritve prodaje. Seveda pa je osnova vsega dober odnos do strank in zaposlenih. Tako so promocijska in poslovna darila izredno pomembna iz številnih vidikov. Prednost je ta, da lahko že majhni predmeti nekomu polepšajo dan. Te pa ne stanejo veliko, kar je še posebej res, če jih kupimo v večji količini. Dober primer tega je pisarniški material, saj so naši kupci, poslovni partnerji in zaposleni vedno veseli praktičnega pisala, kalkulatorja, svinčnika, označevalnika besedila ipd. V vsakem primeru lahko ojačamo odnose z ljudmi s katerimi poslujemo vsak dan s preprostimi predmeti.

Pisalni seti so odlično promocijsko darilo

Pisalni seti so sestavljeni iz pisal in raznovrstnih dodatkov. Možno pa je tudi, da vsebujejo 2 pisala, ki se med seboj dopolnjujeta. Vsebujejo lahko kemični svinčnik v kombinaciji z nalivnim peresom, tehničnim svinčnikom in mnoge druge kombinacije. Vsa pisala pa so pospravljena v priročni škatlici. To lahko tudi poslikamo s svojimi logotipi ali drugimi dodatki, da ustvarimo bolj poosebljeno darilo. Seveda pa ni nič narobe, če darujemo tudi drug pisarniški material, kot so LED ure, zvezki, konferenčne mape ipd.

Omenjena darila so primerna za darovanje zaposlenim in strankam. Njihova uporabnost je resnično univerzalna. Naši zaposleni in stranke bodo pisala uporabljali pri vsakodnevnih opravilih, saj so izredno praktična. Vedno pa jih lahko poslikamo z različnimi dizajni, kar bo uporabnike vedno opomnilo na obstoj našega podjetja.

Potisk USB ključev
Možen je tudi potisk USB ključev

USB ključi imajo univerzalno uporabnost

Nobenega dvoma ni, da se dandanes močno zanašamo na računalniško tehnologijo v osebnem in poslovnem življenju. Tako je morda potrebno velikokrat prenesti določene datoteke iz računalnika ali strežnika na prenosnik ipd. Za to nalogo pa so najbolj priročni USB ključi. Lahko pa jih tudi uporabimo za izdelavo varnostnih kopij in še mnogo več. Vse te lastnosti pa jih naredijo zelo primerne za promocijsko darovanje. Obdarovanci se jih bodo vedno razveselili, neglede na to, če so naše stranke ali zaposleni.

Potisk USB ključev je tudi možen. Na njih lahko dodamo logotipe, različne vzorce, barve ipd. Tako jim dodamo kanček osebnosti, ki bo hitro prepoznana s strani naših strank. S tem pa bomo zagotovili pasivno promocijo našega podjetja. 

USB ključe lahko uporabimo za izdelavo varnostnih kopij in še mnogo več.

Okvirje za slike lahko podarimo zaposlenim in poslovnim partnerjem

V poslovnem svetu lahko tudi okvirje za sliko uporabimo za raznovrstne priložnosti izkazovanja hvaležnosti in nagrajevanja. V njih lahko postavimo motivacijsko sliko, zahvalno sliko z darilom, komemoracijo dogodkov ipd. Seveda bomo za to potrebovali primeren motiv. Lahko si predstavljamo, da z okvirjem naredimo večno nekaj, kar želimo pokazati obdarovancu. Tako lahko okvir za sliko uporabimo na raznovrstne načine, kot so:

  • Prepoznavo dosežkov zaposlenih
  • Promocijo blagovne znamke
  • Zahvalne slike s sporočilom
  • Praznovanje mejnikov v podjetju
  • Praznovanje posebnih priložnosti
  • Priznanje dosežkov podjetja

Vse zgoraj omenjene elemente je možno predstaviti s preprosto sliko in sporočilom. Mejniki in dosežki podjetja ter zaposlenih so izredno pomembni za dvigovanje motivacije obstoječih zaposlenih. Obenem pa tako ustvarimo prijetno kulturo delovnega okolja.

Okvir za slike
Okvirje za slike lahko podarimo zaposlenim in poslovnim partnerjem

Graviranje ali poslikava promocijskih ter poslovnih daril

Poslovna darila imajo veliko bolj močan učinek, če na njih vgraviramo logotip, domeno ipd., ali pa jih poslikamo. Blagovne znamke, imena podjetij ter slogani so odličen dodatek za personalizacijo poslovnih daril. Tako bomo izboljšali odnose med zaposlenimi in vodstvom. Obenem pa bomo podarili nekaj, kar si bodo obdarovanci za vedno zapomnili.

Promocijska darila lahko tudi vsa poslikamo. Če na USB ključ natisnemo svoj logotip, bomo neprestano obdarovance opominjali na obstoj našega podjetja. Tako je to odličen predmet za promocijo novih in že obstoječih podjetij. 

Ohranimo lojalnost strank

Dodajanje logotipov na promocijski material, kot so šalice, USB ključi ipd. bo povečalo lojalnost strank. To je še posebej res, če darujemo uporabna darila, ki jih stranke lahko uporabljajo vsak dan. Lojalnost strank pa tudi pomeni, da se bodo hitro obrnile na nas, ko bodo potrebovale naše usluge in storitve. To pa je izredno dobrodošlo, saj nam omogoča stalen in reden prihodek.

Pisarniški material je dostopen po ugodni ceni

Pisarniški material je vedno uporaben, neglede na to, komu ga podarimo. Vsi kemični svinčniki, črnilna pisala, držala za pisala ipd. so univerzalno uporabna. Tako bomo razveselili vsakega prejemnika, kateremu podarimo kaj iz bogate ponudbe materiala za pisarne. V vsakem primeru je to odlično promocijsko darilo, saj se bo ljudem vtisnilo v spomin, kdo jim je poklonil to uporabno in praktično darilo.

V isti kategoriji:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

`