Termovke kot odlično poslovno darilo

Kako najbolje presenetiti svoje zaposlene, stranke, poslovne partnerje ali kogar koli, ki sodeluje z vami pri poslovanju? Možnosti je nešteto, prav tako priložnosti. Vsaj enkrat na leto svojim sodelavcem pokažite, da jih cenite ter jim ponudite primerno poslovno darilo. Pazite, da ne bo preveč ceneno in da bo kar se da čim bolj uporabno. Termovke ali termo steklenice so zagotovo odlična izbira.

Termovke so darilo nekoliko višjega cenovnega ranga.

Z dobro izbranim poslovnim darilom do obdarjencev pokažete veliko mero spoštovanja, ne nazadnje pa jim s tem ponudite tudi določeno mero motivacije. S termovko pokažete, da vam je mar za njihovo počutje in zdravje na delovnem mestu.

Lasersko graviranje na termovke

Termovke so darilo nekoliko višjega cenovnega ranga. Ravno zato je še toliko pomembneje, da ste previdni pri brandiranju. Priporočamo vam zmerno velik logotip na termovki. Še najbolje se obnese tehnika laserskega graviranja. Če je pri brandiranju termovke v ospredju predvsem zmernost, ste pri oblikovanju embalaže lahko veliko svobodnejši. Svoji oblikovalski domišljiji dajte krila. Poleg lahko dodate tudi kakšen dodatek, kot je na primer reklamni letak.

Šele celovito dodelano poslovno darilo dobi na vrednosti. Najbolje pa se obnesejo tista, ki pripovedujejo zgodbo vašega podjetja. Če se na tem področju ustvarjanja ne znajdete prav dobro, vam pri tem lahko v veliki meri pomagajo številna podjetja. Ta se ukvarjajo ne samo s prodajo praktičnih poslovnih daril, temveč celovito poskrbijo za obdarovanje vaših sodelavcev.

Termovke
Termovke so na sploh izjemno uporabni produkti.

Praktična uporaba termovk

Termovke so na sploh izjemno uporabni produkti. Na voljo so v različnih velikostih. Njihov namen pa je ta, da se tekočine v njej ohrani na primerni oziroma želeni temperaturi. V njej lahko hranite kavo, čaj ali kakšen drug zdrav napitek. Termovko imate lahko vedno pri roki oziroma s seboj na poti, saj ne zavzame prav dosti prostora.

Termovke so namenjene vsem generacijam. Tudi svoje otroke lahko kmalu pričnete navajati na uporabo termovke. Ko odidejo na prvi šolski izlet, jim s seboj lahko daste termovko z odličnim domačim čajem. Sicer pa so termovke izjemno dobrodošle pri vseh hribolazcih. Na cilju je veliko prijetnejši občutek, če imajo pri roki topel ali ohlajeni napitek.

Flaške za vodo v ličnih podobah

Le redkokdo med vami nima doma, na delovnem mestu ali kje drugje priljubljene flaške za vodo. Te so v zadnjih letih postale izjemno priljubljene tudi kot poslovno darilo. Če flaške za vodo niste kupili sami, pa vam jo je zagotovo podaril vaš delodajalec. Večina delodajalcev svoje zaposlene vsaj enkrat na leto obdarijo s kakšnim praktičnim darilom, ki pa potem lahko koristno doma ali pa v službi uporabljajo več let zapored.

Flaška za vodo
Le redkokdo med vami nima doma, na delovnem mestu ali kje drugje priljubljene flaške za vodo.

Tudi sicer so flaške za vodo v tem hipu eden od najbolj zaželenih produktov na področju obdarovanja. Flaške niso samo izjemno praktične za uporabo, temveč praviloma tudi zelo prikupnega videza. Nekatere med njimi so oblečene v lične barvne odtenke kakovostnih materialov, ki lepo krasijo steklenico.

Flaška za vodo z logotipom vašega podjetja

Nekateri med vami pa imate svoje podjetje. V tem primeru flaške za vodo lahko vi podarjate drugim. Najprej dobro premislite, kakšna velikost flaške je najustreznejša. Nato izberite material, iz katere je flaška izdelana. Najbolj cenjene so zagotovo steklene flaške. Na vrsti je sam izgled flaške. Pri tem se ozirajte za barvnimi odtenki, ki se tematsko pa tudi sicer navezujejo na vaše podjetje.

Pri izbiri flaške za vodo za poslovne namene poskrbite, da bo na njih dobro viden tudi logotip vašega podjetja. Ta se na flaške za vodo lahko nanese na različne možne načine. Če ne veste, katera tehnika se najbolje obnese, preverite na trgu. Sicer pa vam bodo pri tem pomagali ponudniki poslovnih daril, ki poskrbijo tudi za to.

Flaška za vodo pri športnih dejavnostih

Flaške za vodo so v resnici dobrodošle prav za vsakogar med vami. Še posebej koristne pa so tudi za športnike. Ti jih morajo imeti vedno pri roki. Najverjetneje skorajda ne boste več videli kolesarja, ki bi se naokoli vozil brez flaške s potrebno tekočino. Prav tako ne tekača, ne nazadnje tudi sprehajalca. Čeprav ne opravljate najzahtevnejše vadbe na svetu, je dobro, da imate pri sebi vedno nekaj vode.

Sicer pa so flaške za vodo postale skorajda nuja na mizah v pisarnah. Glede na to, da bi moral prav vsak med nami na dan popiti vsaj 2 litra vode, je imeti flaško na svoji delovni mizi ali kje drugje še toliko pomembneje.

V isti kategoriji:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

`